Bouw mee aan de materialen van morgen

Amacro is dé partner van bouwprofessionals in de regio Brussel, Vlaams- en Waals-Brabant. Ben jij een vakspecialist met een passie voor de bouw? Maak jij het verschil met jouw drijfkracht? Bij Amacro vind je ongetwijfeld de job die bij je past.

Ontdek alle jobs

Een schitterende carrière bij Amacro

Van grond- en afbraakwerken tot recyclage en verhuur van containers en opslagplaatsen: Amacro biedt een brede waaier aan diensten. Om dat te realiseren, werven we efficiënte en gemotiveerde mensen aan met verschillende talenten en vaardigheden. Zij staan centraal in het succesverhaal van Amacro.

Ontdek alle jobs

Maak impact op de wereld

Als specialist in sorteren en recycleren draagt Amacro een grote verantwoordelijkheid voor het milieu. We streven ernaar om dagelijks, samen met onze medewerkers, de wereld te verbeteren.

Amacro is milieuvriendelijk en circulair. Dat betekent dat we niets verloren laten gaan. Wij recycleren grondstoffen en materialen, zodat ze opnieuw kunnen worden ingezet in het systeem. Afval wordt zo waardevolle grondstof.

 

Kom Amacro versterken met jouw expertise.

"Elke dag naar nieuwe klanten rijden en hun projecten tot leven zien komen. Het maakt de job bij Amacro Bouwmaterialen erg belonend."

Bruno
-
Chauffeur

"Bij Amacro is geen enkele dag hetzelfde. Die constante afwisseling is een groot pluspunt."

Albert
-
Kraanman

"De sfeer is hier super. Elke dag brengt een nieuwe uitdaging met zich mee die ik met enthousiasme aanga."

Mohamed
-
Afvalverwerker

"Amacro is sterk gegroeid tot een autoriteit in de regio. De familiale sfeer is er wel nog steeds en onze collega's komen steeds graag werken."

Rene
-
Verkoop en logistiek

"De teamspirit in de ploeg is enorm groot. Iedereen is blij hier te werken en maakt deel uit van de Amacro-familie."

Tom
-
Site Manager

Onze medewerkers aan het woord

Geen succesvol bedrijf zonder tevreden en gedreven werknemers. Simpeler kan niet. Wij streven naar een hecht team dat écht voor verandering zorgt. Onze medewerkers werken dagelijks mee aan de toekomst van Amacro.

Ontdek alle jobs

Steeds op zoek naar specialisten voor onze activiteiten

Magazijniers, projectleiders, vrachtwagenchauffeurs, kraanmannen, boekhouders, technici ... Ons team groeit continu. Heb jij de drive om aan de wereld van morgen te bouwen? Maak dan van je passie je job bij Amacro.

Ontdek alle jobs